DevOps Engineer

Functieomschrijving

Over ons

Binnen de samenwerking met onze klanten vervult Netvlies de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.

Bij Netvlies krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Je hebt binnen ons bedrijfsmodel zonder managers alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen.


Over de rol
Als DevOps engineer bij Netvlies kom jij met nieuwe initiatieven en ideeën die we op de markt kunnen verkopen en krijg je daarmee de ruimte om jouw toekomst naar eigen inzicht in te vullen. Je zult werken binnen de Business Solutions afdeling waar we werken aan webapplicaties, webportals en innovatieve en schaalbare cloud oplossingen. Je denkt mee a.d.h.v. projectbeschrijvingen over de scope, complexiteit en risico's bij een project. Collega's en klanten neem je mee in jouw opgedane kennis, om te inspireren en adviseren hoe het nóg beter kan.

DevOps bij Netvlies heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een traditionele hosting-afdeling naar een van de meest innovatieve onderdelen van de organisatie! Nu ondersteunen we developers met complexe CI/CD-opstellingen waarbij de klassieke VPS meer en meer aan het transformeren is naar docker- en cloud-based hosting die met IaC-oplossingen wordt gedefinieerd en gedeployed. Dit doen we onder anderen door het gebruik van Terraform, Kubernetes en serverless architecturen op AWS. Het doel is om deze transformatie verder door te zetten, zodat we in de toekomst meer en meer cloud- en container-based kunnen werken. Jij zal hierin een rol spelen die bij jouw kennis en ambities past.

Daarvoor bieden wij..

een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden. Bij Netvlies werken we vanuit talent.

We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze collega´s en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Daarnaast geloven we dat je je talent pas echt (verder) ontwikkelt als je kunt, mag én wilt. Talentontwikkeling draait niet alleen om beschikken over de juiste kennis en tools, je moet jezelf ook verder willen ontwikkelen. Daarom heb je bij ons zelf de regie over je ontwikkeling en carrièrepad.

Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

Functievereisten

Korte check: Jij..

  • kan werken met Linux (CentOS/RHEL) en LEMP (Linux, Nginx, MariaDB/Mysql, PHP) stack;
  • hebt ervaring met het opzetten en beheren van een development pipeline t.b.v. CI / CD / automated tests en deployment, bij voorkeur in Gitlab;
  • hebt een ondernemende instelling;
  • hebt HBO of academisch werk- en denkniveau;
  • bent bekend met provisioning tooling als Puppet, Terraform en Ansible en versiebeheer, met name Git;
  • ziet security als voorwaarde;
  • bent in staat is om opgedane kennis (ook met niet deskundigen) te delen;
  • bent een teamspeler en gaat daarnaast zelfstandig en proactief te werk.

Ervaring met aanvullende software, hostingplatforms hostingomgevingen en scripting is een pré, hierover horen wij graag meer.

Enthousiast? Bekijk de volledige vacature op https://vacatures.netvlies.nl/devops-engineer