Skip to content

Front-end Developer

Maastricht, Limburg, NederlandNexwork

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe Front-end Developer?


Is het zorgvuldig ontwikkelen van creatieve en daadkrachtige websites of digitale platformen helemaal jouw ding? Ben jij een probleemoplossende en communicatief sterke developer en weet je dit om te zetten in de realisatie van een succesvolle web implementatie? Je hebt een oog voor detail en weet dit gemakkelijk te vertalen naar passende technische oplossingen. Join the team!

Wie zijn wij?
Wij zijn Nexwork en zijn al meer dan 20 jaar werkzaam in Maastricht voor diverse, omvangrijke en complexe organisaties en bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Vanuit een strategische basis dragen wij digitale oplossingen aan bij onze opdrachtgevers zodat zij in staat zijn om continu in te spelen op voortdurend veranderende digitale ontwikkelingen.


Nexwork is onderdeel van 4NG, een full-service bureau netwerk dat bestaat uit 10 bureaus: Bright Alley, theFactor.e, Bikkelhart, Netvlies, Brainbrothers, Nextfields, PossibilIT, 4net, Arlanet en Nexwork. Met ruim 300 gedreven specialisten aan boord heeft 4NG ieder specialisme onder één dak. En daarmee worden alle facetten van de digitale klantreis aangepakt. Wat 4NG jou belooft? Regie over je toekomst. Dat je doet waar je in gelooft. 4NG maakt graag plaats voor talent dat impact wilt maken, vooral op hun eigen manier. Will you own your future?

Wat ga jij doen?

Je voelt je als front-end dev thuis in het ontwikkelen, testen en onderhouden van nieuwe en bestaande web elementen. Je weet je creativiteit en flexibiliteit met een hands-on-mentaliteit optimaal in te zetten om samen met jouw scrum-team tot de beste technische oplossingen te komen. Samen met onze, soms iets te, creatieve designers, bevlogen projectmanagers, altijd up-to-date marketeers en tikkeltje eigenwijze directeuren weet jij de wens van de klant te vertalen naar de beste technische implementatie. Samen ontwikkelen wij volledige strategieën, positioneringen en online platformen.


Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende en veelzijdige functie als front-end developer in een team met andere net zo grote tech-savvy developers, net als jij!Ruimte voor eigen initiatief en vrijheid tot het ontpoppen van jouw ijzersterke skills als developer binnen Nexwork, 4NG en Conclusion.
 • Een professionele werksfeer met ruimte om jezelf te ontwikkelen aan de hand van bijvoorbeeld cursussen, workshops of ervaringen via het 4NG netwerk.
 • Een werkplek met een open cultuur, korte lijntjes, verantwoordelijkheden en een enorm gezellig team! Zo houden wij zeker van een borreltje met een goed gesprek en gooien wij tijdens de donderdag- en vrijdagmiddag borrel onze geliefde airfryer aan.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een laptop, telefoon, thuiswerkdagen, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.
 • Een salaris dat perfect past bij een front-end developer met jouw ervaring en potentie.

Vereisten

Wie zoeken we?

 • Een gedreven, initiatiefrijke en resultaatgerichte online media fanaat.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Afgeronde HBO of WO opleiding in informatica, ICT of gerelateerde studie.
 • Enthousiaste, analytische en zelfbewuste ontwikkelaar met affiniteit voor online media en ontwikkelingen.
 • Gedegen kennis van HTML, JavaScript en CSS.
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden. Houdt van grappen en babbelen met collega’s maar kan ook zakelijk en daadkrachtig communiceren met klanten.
 • Termen als SASS, Angular, Vue en NPM klinken jou bekend in de oren.
 • Je bent een creatieveling en weet je weg te vinden in UX-tools als Figma of Adobe XD.
 • Beheersing van de Nederlandse/Engelse taal.
 • Kennis en ervaring met CMS systemen zoals Umbraco.


Zin om aan de slag te gaan?

Beginnen jouw handen te jeuken en zou je meteen aan de slag willen voor onze klanten en in ons team? Stuur ons jouw CV en motivatie of verras ons! Bij vragen over de vacature kun je altijd contact opnemen met Jurgen of een van onze front-end developers.


Mail naar j.tichelman@nexwork.nl of bel +31 6 22 24 86 73.

of