Junior UX designer

Functieomschrijving

Voor ons Strategic Design team zijn wij op zoek naar een creatieve en enthousiaste UX designer die ons team wil komen versterken. Het is een rol waarin je voor mooie en uitdagende B2B en B2C opdrachtgevers zoals Ajax, WWF en KPN komt te werken. Ben je op zoek naar een uitdaging als UX-designer binnen een snelgroeiende organisatie? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Als UX-designer ga je met mooie opdrachten aan de slag. Je bent verantwoordelijk voor het designen van user experiences, wireframes en prototypes via Figma, Invsion en Principal. Je haalt requirements op bij stakeholders en faciliteert/leidt ook workshops. Je staat naast jouw eigen team ook nauw in contact met onze developers, projectmanagers en opdrachtgevers!

In je rol als UX-designer zal je ook usability- en gebruikersonderzoeken gaan uitvoeren. Aan de hand van de research zal je vervolgstappen definiëren en vertalen naar digitale oplossingen. Het is aan jou de taak om de digitale producten zowel functioneel en gebruiksvriendelijk te maken!

Je komt bij onze Strategic Design team van 4net terecht die bestaat uit strategen en designers. Dit team legt de basis voor de digitale projecten en vertaald de uitdaging van opdrachtgevers in digitale oplossingen waarbij de eindgebruiker centraal staat.


Functievereisten

We grow digital business

Als full-service digital agency helpen wij bedrijven sinds 2002 bij het groeien van hun digitale business. Dit doen wij met een team van ervaren developers, creatieve specialisten en ons netwerk van technische partners. Samen helpen we bedrijven met strategische vraagstukken en realiseren we digitale oplossingen, van concept tot launch.

Door strategisch mee te denken met de business case en onze oprechte betrokkenheid laten we onze klanten beter digitaal presenteren. Uiteraard is er naast werk veel ruimte voor gezelligheid!


Wat verwachten wij van jou?

 • Iemand met een hbo werk- en denkniveau met minimaal 1 jaar ervaring als UX-designer;
 • Je bent enthousiast over UX-werkzaamheden als user interviews, user testing, het opstellen van persona’s, user journeys in kaart brengen, wireframing, prototyping en usability onderzoeken;
 • Je bent goed in staat jouw designs te presenteren aan klanten en collega’s en designkeuzes te onderbouwen;
 • Je bent communicatief sterk, sociaal en kunt makkelijk schakelen tussen formeel en informeel;
 • Je kan werken met Sketch, Figma en Invision;
 • Je bent enigszins technisch onderlegd (kent de mogelijkheden/onmogelijkheden van front-end techniek).


Wat kun je van ons verwachten?

 • Innoverende werkzaamheden voor toonaangevende opdrachtgevers;
 • Veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en carrièremogelijkheden;
 • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen de 4NG groep;
 • Een aantrekkelijk salaris gecombineerd met een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden;
 • Een mooie werklocatie in Driebergen gelegen aan de snelweg en dichtbij een treinstation;
 • Een golfveld in onze achtertuin, waar je gebruik van kan maken;
 • En tot slot zeer leuke collega’s!


Heb je nog vragen over de rol als UX designer? Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met onze HR-adviseur Irene via irene@4NG.nl of 06 - 25 43 26 21! Of solliciteer direct via onderstaande knop!