Skip to content

Learning Consultant - medior/senior

Utrecht, Utrecht, NederlandBright Alley

Functieomschrijving

Heb jij ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van digitale leeroplossingen binnen de bureaudynamiek? Op zoek naar die volgende stap? Een waar je naast projecten ook actief bezig bent je collega's te ondersteunen bij hun groei? Waar je meedenkt over de koers en strategie van ons bureau? Processen optimaliseert gebaseerd op jouw ervaring?


Wij zoeken een enthousiaste en ervaren Digital Learning Consultant die deze uitdaging met ons aangaat.


Wie zijn wij?

Bright Alley maakt (meestal digitale) leeroplossingen voor tal van toonaangevende organisaties in Nederland en soms daarbuiten. Zoals Boskalis, Ministeries, ABN AMRO en KLM. Onze oplossingen zitten op het snijvlak van Design, Didactiek en Techniek en altijd gericht op de medewerkers van onze opdrachtgevers.


Wij geloven erin dat een goede leeroplossing de medewerkers van onze klanten in beweging brengt. Op deze manier prikkelen we medewerkers om het meeste uit zichzelf te halen en zo het bedrijf verder te brengen. Dit doen we met onze maatwerk (digitale) leeroplossingen. In sommige gevallen is er een behoefte om deze oplossingen integraal aan te bieden met een platformoplossing, we kiezen ervoor om dit te doen met de mogelijkheden die Moodle ons biedt. Ook hebben we enkele eigen producten, zoals de Powerapp en Onfire, welke we in combinatie met onze andere dienstverlening bij onze klanten kunnen inzetten.


Bright Alley is onderdeel van 4NG, een full-service bureau netwerk dat bestaat uit 10 bureaus. Met ruim 400 gedreven specialisten aan boord heeft 4NG ieder specialisme onder één dak. En daarmee worden alle facetten van de digitale klantreis aangepakt. Wat 4NG jou belooft? Regie over je toekomst. Dat je doet waar je in gelooft. 4NG maakt graag plaats voor talent dat impact wilt maken, vooral op hun eigen manier. Will you own your future?


Wat ga jij doen?

Wij adviseren organisaties niet alleen bij de ontdekkingstocht naar de beste oplossing, maar we ontwerpen en bouwen deze oplossingen daarna ook binnen een multidisciplinair team. Je bent als Learning Consultant primair verantwoordelijk voor het onderwijskundige/didactische component binnen deze oplossing, dat reikt van leerstrategie tot instructioneel ontwerp, van leerdoel tot copy en altijd deelverantwoordelijk voor het concept. Je bevraagt inhoudsexperts en onderhandelt over welke content wel-of-niet de eindoplossing haalt. Je kent de mogelijkheden en beperkingen van marktconforme tooling zoals Moodle en Articulate en weet deze tools optimaal te benutten.


Een greep uit je skills zijn je scherpe analyses, creativiteit, schrijftalent en nieuwsgierigheid, maar ook het vermogen dit om te zetten naar realistische, impactvolle oplossingen voor onze klanten.


Ervaren?

We zoeken een ervaren collega – en dat betekent niet perse grijze haren, maar wel iemand met ruime ervaring binnen het ontwerp- en ontwikkelvak. Jij schrikt niet zo snel van een complex digital learning vraagstuk, je kan een dag vullen met de beste anekdotes over jouw blunders, missers en f#$k-ups en wat je daarvan hebt geleerd.


Je bent onmiskenbaar een expert of bewezen talent binnen het vakgebied en kan klant en collega’s aansteken met je enthousiasme en toegepaste didactische kennis.


Belangrijk element van deze rol is de drive om deze ervaring en kennis breder in te zetten.


Je gaat een deel van je tijd besteden aan het opleiden en inspireren van collega’s en klanten, daarnaast kan je worden ingevlogen als “zwaargewicht” adviseur of probleemoplosser. Vanuit je nieuwsgierigheid houd jij het bredere “digital” speelveld in de gaten om de organisatie als geheel te voeden met signalen die van toepassing kunnen zijn op de koers en strategie.


Wat krijg je van ons?
 • Je ervaring en talent niet alleen inzetten in projecten, maar ook met het coachen en opleiden van collega’s.
 • Klanten en de markt in de breedste zin inspireren met een toffe pitch of workshop.
 • Een adviseursrol binnen projecten als vraagbaak voor collega’s met minder ervaring.
 • Volop mogelijkheden om je kwaliteiten, vakkennis en persoonlijk verder te ontwikkelen. Wij willen namelijk ook dat onze medewerkers op hun top presteren.
 • Marktconform salaris, laptop, telefoon
 • Donderdag een volledig verzorgde borrel in onze skybar.
 • Medewerkers van Conclusion kunnen meedoen met Yoga, Bootcamps en tal van initiatieven zoals bowlen, bedrijfshockey, hardlopen etc.


Pal naast stadion Galgenwaard in Utrecht én op nog geen vijf minuten afstand van de snelweg vind je ons imposante kantoor. Dit is de plek waar je het maximale uit jezelf haalt. En waar je vanuit onze eigen skybar op de 22e verdieping een prachtig uitzicht hebt over de stad.

Vereisten

Wie ben jij?
 • Minimaal 5 jaar adviserende, ontwerp- en ontwikkelervaring op het gebied van digitale leerinterventies en/of verandertrajecten aan bureauzijde.
 • Een afgeronde relevante WO-opleiding zoals bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend: Onderwijs- of Opleidingskunde, Ontwikkelingspsychologie of Changemanagement.
 • Een heldere visie op je vakgebied en een constante nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen die je deelt met collega’s en onze klanten.
 • Technische ervaring met authoring tools zoals Articulate en het functioneren binnen een LMS. Moodle een pré.
 • Jij bent zichtbaar en communiceert helder, zowel in foutloos geschreven woord, als in enthousiaste presentaties, pitches of interactieve workshops. Zowel in het Nederlands als Engels.
 • Je brengt rust, nuchterheid en vakkennis op het moment dat een andere nerveus wordt.
 • Jij put uit ervaring en kan de-escaleren waar nodig.
 • Je begrijpt het stakeholderveld en betrekt de juiste stakeholders op het juiste moment.
 • Je bent zelfstandig en vindt veel vrijheid en verantwoordelijkheid prettig, je functioneert goed binnen een multidisciplinair team.

Let’s meet!

Als Bright Alley geloven wij in verschillen: in mensen, karakters, expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken. Wij geloven in je. Gewoon, in wie jij bent. Want van anderen zijn er al genoeg. Het maakt ons daarom niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie. 


We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Solliciteer online en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Oscar via oscar.vanderhorst@brightalley.nl.


* Wij stellen geen prijs op aquisitie ten aanleiding van deze vacature.

* Dit is een functie welke wij graag invullen met een collega die samen met ons bouwt aan de organisatie. We zijn niet opzoek naar ZZP of Interim.

of