Skip to content

Microsoft Dynamics CRM Consultant

Nederland, Utrecht, DriebergenPossibilIT

Functieomschrijving

Maandelijks een nieuwe lading scheermesjes of wekelijks je benodigde dosis chocolade. Je kan tegenwoordig voor bijna alles een abonnement afsluiten. De consument heeft er geen omkijken meer naar en bedrijven kunnen met een abonnementsmodel makkelijker een langdurige relatie opbouwen. PossibilIT (part of 4NG) is gespecialiseerd in het werken met software dat dit mogelijk maakt voor bedrijven. We werken voor bedrijven vol ambitie die met deze software zowel vandaag maar ook in de toekomst koploper willen zijn. 


Voor de versterking van ons CRM-team in Driebergen zijn wij op zoek naar een Microsoft Dynamics CRM Consultant in hart en nieren. Ben jij een Microsoft Dynamics CRM consultant en op zoek naar een waanzinnige nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

PossibilIT is gespecialiseerd in CRM-oplossingen en software voor de abonnementen economie. Met een team van ruim 20 developers, creatieve specialisten en technische partners helpen we bedrijven met hun strategische vraagstukken en realiseren we digitale oplossingen. Van het automatiseren van administratieve processen en het implementeren en onderhouden van verkoopsystemen, tot het ontwikkelen van CRM-oplossingen voor het abonnementenproces. Wij bieden softwareoplossingen voor de toekomst, die waarde toevoegen aan je bedrijf.


PossibilIT is onderdeel van 4NG, een full-service bureau netwerk dat bestaat uit 9 bureaus: Bright Alley, theFactor.e, Bikkelhart, Netvlies, Brainbrothers, Nextfields, PossibilIT, 4net en Arlanet. Met ruim 300 gedreven specialisten aan boord heeft 4NG ieder specialisme onder één dak. En daarmee worden alle facetten van de digitale klantreis aangepakt. Wat 4NG jou belooft? Regie over je toekomst. Dat je doet waar je in gelooft. 4NG maakt graag plaats voor talent dat impact wilt maken, vooral op hun eigen manier. Will you own your future?


Wat ga jij doen?

Als Microsoft Dynamics consultant adviseer jij onze klanten over het gebruik van Microsoft Dynamics CRM. Daarnaast draag jij zorg voor de implementatie van de afgegeven adviezen. Jij zorgt ervoor dat de klant haar sales-, service- en marketingprocessen effectiever en efficiënter kan gebruiken in Microsoft Dynamics CRM.


Jij verzorgt de functionele en technische implementatie. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkelingen van modificaties aan de hand van de standaard Microsoft Dynamics applicatie. Ook zal jij de ontwikkeling van data migratieprocessen en integraties van legacy systemen kunnen uitvoeren, indien noodzakelijk. Door overleg met onze klanten verkrijg je inzicht in de bedrijfstechnische eisen, modificaties en integratie die nodig zijn voor de ondersteuning. Tot slot ben jij verantwoordelijk voor de gedetailleerde documentatie en trainingen van de klant specifieke eisen en integraties.

Wat krijg je van ons?

 • Innoverende werkzaamheden voor toonaangevende opdrachtgevers.
 • Veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en carrièremogelijkheden.
 • Altijd doorgroeimogelijkheden binnen de snelgroeiende 4NG groep.
 • Een salaris tussen de €3000 - €4500, afhankelijk van je ervaring.
 • 25 vakantiedagen (met de mogelijkheid om het op te bouwen naar 27).
 • Een laptop van de zaak.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een mooie werklocatie in Driebergen gelegen aan de snelweg en dicht bij een intercity treinstation, maar midden in de bossen.
 • Flexibele werktijden.
 • En tot slot zeer gezellig collega’s en altijd leuke activiteiten en borrels (zelfs digitaal)!

Vereisten

Wie zoeken we?

 • Iemand met een hbo werk- en denkniveau.
 • Je bent een gecertificeerd Dynamics CRM en Dynamics CRM consultant.
 • Je hebt 2-5 jaar ervaring met Microsoft Dynamics;
 • Jij bent communicatief vaardig en klant- en service gericht.
 • Je bent creatief in het oplossen van technische vraagstukken en hebt een resultaatgerichte houding.


Zin om aan de slag te gaan?

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Solliciteer nu online en onze recruiter neemt gauw contact met je op.

Heb je nog een vraag? Wij helpen je graag verder. Mail naar recruitment@4ng.nl of bel 0343 444 554.

of