Overslaan naar content

Open sollicitatie freelancers

Remote
  • Nederland, Utrecht, Nederland
4NG Staffing

Functieomschrijving

Ben jij een freelancer en op zoek naar een leuke opdracht? Laat dan hier je gegevens achter. 


Wie zijn wij?

Wij zijn 4NG Staffing en verzorgen alle IT-capaciteitsvraagstukken voor heel 4NG én Conclusion. 


4NG Staffing is onderdeel van 4NG, een fullservice bureau netwerk dat bestaat uit 10 digitale bureaus met ieder een eigen specialisme. Samen met 400 digital experts maken wij voor onze klanten het verschil op het gebied van strategie, development en performance. Daarnaast zijn we als 4NG onderdeel van Conclusion, een ecosysteem van 25+ bedrijven, meer dan 3000 werknemers en een totaal van meer dan 500 klanten zoals: NS, KLM, Eneco, Jumbo, Royal Flora Holland oftewel; de top van Nederland.


Al onze IT-aanvragen waarvoor wij freelancers zoeken zijn voor onze eigen teams, klanten en projecten die exclusief door ons ingevuld mogen worden. Uiteraard beginnen wij met zoeken in ons bestaande netwerk met voor ons bekende freelancers. Dus: weg met vijf recruitmentpartijen die voor één functie zoeken, alle kansen voor jou!

Vereisten

Onze opdrachten zijn veelal lang met een duur van 6 maanden tot 1 á 2 jaar. Wij gaan er dus voor de longterm in. Ben jij op een gegeven moment toch toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij vast en zeker alweer een andere opdracht binnen onze familie die bij jou past.
Werk je via ons, dan werk je niet alleen. Je wordt onderdeel van onze familie.


Wat mag je van ons verwachten?
  • Een dedicated fieldmanager: persoonlijke aandacht en ruimte voor jouw ontwikkeling.
  • Enkel rollen ontvangen die aansluiten op jouw functie en expertise.
  • We nemen alle commerciële uitdagingen voor je uit handen.
  • Ben je in de buurt? Kom langs bij ons in Driebergen en maak gebruik van een werkplek op ons kantoor, onze lekkere koffie, lunch en onze gezelligheid!


Meld je aan!

Wil jij je ook aansluiten bij ons netwerk en als eerste op de hoogte worden gebracht van onze freelance opdrachten bij diverse bedrijven? Wacht dan niet langer en meld je aan!

of