Skip to content

PHP Developer - Medior

Utrecht, Utrecht, NederlandBright Alley

Functieomschrijving

Ben jij toe aan een uitdaging waarin je niet alleen je programeerskills, maar ook je creatieve en adviserende vaardigheden op het gebied van platform (Moodle) integratie kan ontwikkelen en inzetten? Dan zoeken we jou!


Wie zijn wij?

Bright Alley maakt (meestal digitale) leeroplossingen voor tal van toonaangevende organisaties in Nederland en soms daarbuiten. Zoals Boskalis, Ministeries, ABN AMRO en KLM. Onze oplossingen zitten op het snijvlak van Design, Didactiek en Techniek en altijd gericht op de medewerkers van onze opdrachtgevers.


Wij geloven erin dat een goede leeroplossing de medewerkers van onze klanten in beweging brengt. Op deze manier prikkelen we medewerkers om het meeste uit zichzelf te halen en zo het bedrijf verder te brengen. Dit doen we met onze maatwerk (digitale) leeroplossingen. In sommige gevallen is er een behoefte om deze oplossingen integraal aan te bieden met een platformoplossing, we kiezen ervoor om dit te doen met de mogelijkheden die Moodle ons biedt. Ook hebben we enkele eigen producten, zoals de Powerapp en Onfire, welke we in combinatie met onze andere dienstverlening bij onze klanten kunnen inzetten.


Bright Alley is onderdeel van 4NG, een full-service bureau netwerk dat bestaat uit 10 bureaus. Met ruim 400 gedreven specialisten aan boord heeft 4NG ieder specialisme onder één dak. En daarmee worden alle facetten van de digitale klantreis aangepakt. Wat 4NG jou belooft? Regie over je toekomst. Dat je doet waar je in gelooft. 4NG maakt graag plaats voor talent dat impact wilt maken, vooral op hun eigen manier. Will you own your future?


Wat ga jij doen?

Onze oplossingen komt vanuit dezelfde technology stack – en per project kan de focus ergens anders liggen. Maar PHP, Javascript, MySQL, CSS3 / HTML komt er eigenlijk altijd wel bij kijken. We hebben projecten waarbij we bijvoorbeeld ook React/GraphQL in combinatie gebruiken.


Als Developer bij Bright Alley heb je een brede rol, je analyseert, adviseert, programmeert en biedt ondersteuning in salestrajecten, projecten en continuous development.

Wat krijg je van ons?
 • Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet.
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie.
 • De maximaal mogelijke fiscale reiskostenvergoeding.
 • Neem het op de afdeling op tegen je collega’s met fanatieke potjes tafelvoetbal en Mario Kart.
 • Ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Stilstand is achteruitgang.
 • Werken aan projecten voor kleine én grote klanten met creatieve oplossingen.


Pal naast stadion Galgenwaard in Utrecht én op nog geen vijf minuten afstand van de snelweg vind je ons imposante kantoor. Dit is de plek waar je het maximale uit jezelf haalt. En waar je vanuit onze eigen skybar op de 22e verdieping een prachtig uitzicht hebt over de stad.

Vereisten

Wat kenmerkt jou?

Idealiter heb jij ruime ervaring in Moodle en alle onderliggende technieken, of het lijkt je leuk om hier in te duiken. Bij Bright Alley werk je soms op een Moodle traject, daarna weer op de doorontwikkeling van onze producten om vervolgens ook een volledig maatwerk project op te pakken. Hierin ben je soms de bouwer, maar soms ook de technisch consultant als we samenwerken met een software-huis. Super divers en uitdagend!


Je kan het niet alleen bedenken, je kan het ook uitleggen op verschillende niveaus, want onze klant is eigenlijk helemaal niet zo technisch, maar de functioneel beheerder bij de klant weer wel – voor jou geen enkel probleem! Je bent architect en aannemer en altijd op zoek naar nieuwe manieren om jezelf te ontwikkelen.


Je daagt designers uit om samen de beste front-end ervaringen te maken en je legt onze salesmensen uit waar bepaalde technische moeilijkheden liggen bij de offerte waar ze mee bezig zijn. Je merkt het al, wij en jij zijn van alle markten thuis en (heel eerlijk) dat zouden we niet anders willen.


Wie ben jij?

Qua techniek…

 • Circa 3 jaar of meer in PHP - dit is je minimale instapkwalificatie

Maar, als je onderstaande technieken ook beheerst of wil leren beheersen - dan zit je goed;

 • Aria, HTML/CSS, Javascipt
 • MySQL
 • Vue en/of React
 • Laravel
 • Typescript
 • Server/Hosting en dus Linux kennis

Qua persoon...
 • Communicatief sterk - je schakelt op verschillende niveaus over onze oplossingen.
 • Zelfstandig in werk en in staat complexe besluiten zelfstandig te nemen en te argumenteren.
 • Visie op vakgebied.
 • Creatief in architectuur en structuur.
 • UX/UI zijn je vrienden, je snapt hoe vorm en functie verwezen zijn met techniek.
 • Je vindt het leuk je kennis over te brengen aan collega's en klant - je bent trots op je werk. 

Let’s meet!

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Solliciteer online en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Oscar via oscar.vanderhorst@brightalley.nl.


* Wij stellen geen prijs op acquisitie ten aanleiding van deze vacature.

* Dit is een functie welke wij graag invullen met een collega die samen met ons bouwt aan de organisatie. We zijn niet opzoek naar ZZP of Interim.

of