Skip to content

Recruiter

Nederland, Noord-Brabant, BredaNetvlies

Functieomschrijving

Heb jij een uitgesproken mening en weet je die goed over te brengen? Sta jij te popelen om aan de slag te gaan bij een bedrijf dat open staat en volop ruimte biedt voor nieuwe initiatieven en ideeën én spreekt het werken zonder managers jou aan? Lees gauw verder.


Wie zijn wij?

Netvlies is een digitaal bureau dat zicht specialiseert in strategie, technologie en marketing. Wat we precies doen? Heldere, transparante en haalbare adviezen geven die we in co-creatie met onze klanten uitwerken. Samen werken we stapsgewijs richting een organisatie met een breed gedragen toekomstvisie en effectieve digitale oplossingen. We zijn daarin zowel consultant als developer, waardoor we grote ambities kunnen combineren met nuchter verstand. We vragen klanten het vertrouwen om onbegrensd te dromen en blijven eerlijk over de haalbaarheid. 


Netvlies is onderdeel van 4NG, een full-service bureau netwerk dat bestaat uit 9 bureaus: Bright Alley, theFactor.e, Bikkelhart, Netvlies, Brainbrothers, Nextfields, PossibilIT, 4net en Arlanet. Met ruim 300 gedreven specialisten aan boord heeft 4NG ieder specialisme onder één dak. En daarmee worden alle facetten van de digitale klantreis aangepakt. Wat 4NG jou belooft? Regie over je toekomst. Dat je doet waar je in gelooft. 4NG maakt graag plaats voor talent dat impact wilt maken, vooral op hun eigen manier. Will you own your future?


Wat ga jij doen?

Als Recruiter (Talent scout) ben jij doorlopend bezig met het scouten en aantrekken van gedreven mensen die onze organisatie kunnen en willen versterken. Je begrijpt als geen ander wat digitale experts beweegt en bezighoudt en hebt daarnaast oog voor drijfveren en talenten van mensen. Kennis- en gedragsontwikkeling gaan bij Netvlies namelijk hand in hand, zonder effectieve samenwerking ook geen resultaat.


We zijn op zoek naar een ervaren (IT) Recruiter die 24 uur (is bespreekbaar) per week ondernemend binnen en buiten Netvlies actief is. Jij draagt zorg voor een energieke en prettige aanpak met de focus op de werving en selectie van medior en senior talent. Je maakt Netvlies zichtbaar, voelbaar en merkbaar en zorgt hiermee voor de juiste prikkels bij potentiële kandidaten en een enthousiasmerende eerste oriëntatie. Je beschikt hierbij over een hoge mate van doorzettingsvermogen en creativiteit om via allerlei wegen en kanalen in contact te komen en te blijven met potentiële kandidaten. Op basis van doortastende gesprekken en gedegen analyses - in samenwerking met je (inhoudelijke) collega's - kan jij kandidaten aan de organisatie verbinden.


Je doet dit niet alleen. Je neemt deel in het team 'People'. Je werkt structureel samen met Lois (Talent scout) en Caroline (Talent coach) en daarnaast op vacatureniveau met een diversiteit aan mensen binnen de organisatie. Ook werk je nog samen met een team van recruiters binnen onze bedrijvengroep 4NG.


Wat krijg je van ons?

 • Een diverse, flexibele rol.

 • Doorgroeimogelijkheden binnen de 4NG groep.

 • Een aantrekkelijk salaris.

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.

 • Een bedrijfsmodel zonder managers: regie over je ontwikkeling en carrièrepad.

 • Feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies.

 • Een toplocatie om op te werken.

 • Gezonde lunch van ons Marij.

 • Ontzettend leuke borrels, bedrijfsuitjes, bootcamps en verrassende extraatjes.

 • En tot slot, een hele hoop leuke collega’s!

Vereisten

Wie zoeken we?

 • Je hebt 3+ jaar werkervaring als (IT) recruiter en hebt een duidelijke visie op arbeidsmarktcommunicatie en talent.
 • Je werkt graag doelgericht samen met onze experts, pakt stevig de regie in het proces en houdt overzicht.
 • Je gaat kritisch en verdiepend met potentiële kandidaten in gesprek en bent overtuigend en enthousiasmerend.
 • Je bent creatief en volhardend waardoor je ook buiten de gebaande paden interessante verbindingen maakt met talent.
 • Je weet wat onze doelgroep intrinsiek beweegt en bent oprecht geïnteresseerd in wat mensen drijft.


Zin om aan de slag te gaan?

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Solliciteer online en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bekijk de volledige vacature via https://vacatures.netvlies.nl/recruiter/nl

of