Recruiter

Functieomschrijving

Over ons

Binnen de samenwerking met onze klanten vervult Netvlies de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.Bij Netvlies krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Je hebt binnen ons bedrijfsmodel zonder managers alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen.

Over de rol

Als Recruiter (Talent scout) ben jij doorlopend bezig met het scouten en aantrekken van gedreven mensen die onze organisatie kunnen en willen versterken. Je begrijpt als geen ander wat digitale experts beweegt en bezighoudt en hebt daarnaast oog voor drijfveren en talenten van mensen. Kennis- en gedragsontwikkeling gaan bij Netvlies namelijk hand in hand, zonder effectieve samenwerking ook geen resultaat.

We zijn op zoek naar een ervaren (IT) Recruiter die 24 uur (is bespreekbaar) per week ondernemend binnen en buiten Netvlies actief is. Jij draagt zorg voor een energieke en prettige aanpak met de focus op de werving en selectie van medior en senior talent. Je maakt Netvlies zichtbaar, voelbaar en merkbaar en zorgt hiermee voor de juiste prikkels bij potentiële kandidaten en een enthousiasmerende eerste oriëntatie. Je beschikt hierbij over een hoge mate van doorzettingsvermogen en creativiteit om via allerlei wegen en kanalen in contact te komen en te blijven met potentiële kandidaten. Op basis van doortastende gesprekken en gedegen analyses - in samenwerking met je (inhoudelijke) collega's - kan jij kandidaten aan de organisatie verbinden.

Je doet dit niet alleen. Je neemt deel in het team 'People'. Je werkt structureel samen met Lois (Talent scout) en Caroline (Talent coach) en daarnaast op vacatureniveau met een diversiteit aan mensen binnen de organisatie. Ook werk je nog samen met een team van recruiters binnen onze bedrijvengroep 4NG.

Daarvoor bieden wij..

een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden. Bij Netvlies werken we vanuit talent.

We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze collega´s en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Daarnaast geloven we dat je je talent pas echt (verder) ontwikkelt als je kunt, mag én wilt. Talentontwikkeling draait niet alleen om beschikken over de juiste kennis en tools, je moet jezelf ook verder willen ontwikkelen. Daarom heb je bij ons zelf de regie over je ontwikkeling en carrièrepad.

Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

Functievereisten

Korte check: Jij..

  • hebt 3+ jaar werkervaring als (IT) recruiter en hebt een duidelijke visie op arbeidsmarktcommunicatie en talent;
  • werkt graag doelgericht samen met onze experts, pakt stevig de regie in het proces en houdt overzicht;
  • gaat kritisch en verdiepend met potentiële kandidaten in gesprek en bent overtuigend en enthousiasmerend;
  • bent creatief en volhardend waardoor je ook buiten de gebaande paden interessante verbindingen maakt met talent;
  • weet wat onze doelgroep intrinsiek beweegt en bent oprecht geïnteresseerd in wat mensen drijft.

Enthousiast? Bekijk de volledige vacature via https://vacatures.netvlies.nl/recruiter/nl