Skip to content

Recruiter

Nederland, Utrecht, Driebergen4NG

Functieomschrijving

Jij helpt ons recruitment naar een hoger plan te tillen. Dat ga jij doen als recruiter bij 4NG. Met volop mogelijkheden om ons recruitment verder uit te bouwen, zijn jouw ideeën meer dan welkom. Dit is de plek waar ondernemerschap en creativiteit samenkomen. Dit is dé plek voor jou.


Dit is jouw baan als recruiter

4NG is een netwerk van 8 bureaus en 1 van de snelst groeiende full-service digitale bureaus van Nederland. Hier brengen we digitale ambities van onze klanten tot leven. Daar lever jij als recruiter een belangrijke bijdrage aan. In deze functie zoek jij de beste digitale specialisten van Nederland. En jij vindt ze. Want hier kun jij alles inzetten om de beste match te vinden. Als ware matchmaker tussen kandidaten en onze bureaus zorg jij voor gelukkige nieuwe collega’s en een succesvol 4NG. In deze functie houd jij je bezig met het recruitmentproces van a tot z. Jouw taken bestaan uit het:


 • ophalen van vacatures bij hiring managers.
 • searchen van de beste kandidaat op LinkedIn en in je netwerk.
 • schrijven en plaatsen van vacatureteksten.
 • begeleiden van het complete sollicitatieproces: zo voer jij het eerste gesprek en ben je betrokken bij de onderhandeling en contractaanbieding.
 • het meedenken en uitwerken van onze 4NG employer branding strategie.
 • bouwen aan je stakeholdermanagement: jij bent het gezicht van 4NG voor de kandidaat, de recruitmentbureau's waar we mee samenwerken en de sparringpartner voor onze hr-managers.

En misschien wel jouw belangrijkste taak: het zien van nieuwe mogelijkheden. Nieuwe manieren om de beste digitale specialisten te werven. Van ons krijg je alle ruimte om jouw ondernemerschap en creativiteit hiervoor in te zetten. Dat maakt jou bij 4NG onmisbaar: want jij bouwt mee aan ons recruitment en dus aan de groei van ons bedrijf.


Dit is 4NG

4NG is een full-service bureau netwerk dat bestaat uit 8 bureaus. Met ruim 300 gedreven specialisten aan boord hebben we elk discipline onder één dak. En daarmee pakken we alle facetten van de digitale klantreis aan. Van leadgeneratie en een nieuw systeemlandschap, tot de branding van een merk. We brengen digitale ambities tot leven, wat de uitdaging ook is. Wat 4NG jou belooft? Regie over je toekomst. Dat je doet waar je in gelooft. 4NG maakt graag plaats voor talent dat impact wilt maken, vooral op hun eigen manier. Will you own your future?

En onze visie op recruitment? Daarvoor laten we graag onze recruiter Irene Jin aan het woord: “Het mooie aan deze baan is dat je je nieuwe collega’s die via jou binnenkomen regelmatig ziet. Je leert ze kennen tijdens het sollicitatieproces en later sta je samen te pingpongen of ga je wandelen tijdens de lunch. Dat maakt je bijdrage aan 4NG zichtbaar én voelbaar.”


Als recruiter word je onderdeel van onze hr-afdeling die bestaat uit een hr-manager en he-medewerker. De werksfeer is open en gebaseerd op vertrouwen: hier kun je zeggen wat je denkt. Er wordt naar je geluisterd want jouw mening doet ertoe.


Dit kun je van ons verwachten

Een baan waarin jij alles op alles zet om de beste mensen voor 4NG te vinden. Daar mag je wat voor terugverwachten. Daarom krijg jij als recruiter op basis van een 40-urige werkweek:

 • Een salaris tussen de 2500 - 3500 euro per maand afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een bonusregeling.
 • 8% vakantiegeld om te genieten van je 26 vakantiedagen.
 • De mogelijkheid om je eigen tijd in te delen en om zowel thuis als op kantoor te werken.
 • Veel ruimte en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een MacBook, iPhone, reiskostenvergoeding, thuiswerk vergoeding en een goede pensioenregeling.
 • En niet te vergeten: een mooie werklocatie in Driebergen gelegen aan de snelweg en om de hoek van het treinstation.
 • Ook kun je rekenen op leuke borrels, bedrijfsuitjes, bootcamps en verrassende extraatjes. En het belangrijkst: geweldige collega’s!

Vereisten

Dit ben jij

LinkedIn kent voor jou geen geheimen en je bent een echte doorzetter als het aankomt op het vinden van de juiste match. Jij brengt een energie en resultaatgerichtheid waarmee we samen verder komen. Moet je als recruiter bij 4NG veel kennis van de IT-branche hebben? Nee hoor, maar interesse in het werkveld en de bereidheid om hier meer over te leren is wel mooi meegenomen. Verder heb jij:


 • Hbo-werk- en -denkniveau.
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands.
 • Zeker een jaar werkervaring in recruitment, bijvoorbeeld als corporate recruiter of recruiter IT.
 • De vaardigheid om te binden en verbinden: van kandidaten en interne stakeholders tot externe partijen zoals hogescholen.
 • Creatief met woorden en ervaring met het maken van designs is een grote pré.


We ontmoeten jou graag

Recruiter bij 4NG: ben jij er klaar voor? Dan zijn wij benieuwd naar jou. Zien wij in jou onze nieuwe collega? Dan maken we eerst telefonisch kennis en nodigen we je daarna uit op ons kantoor. Heb je nog vragen? Over de vacature of de sollicitatieprocedure? Stel ze aan onze hiring manager Floor Kraak via floor@4ng.nl of 06 - 42 21 34 77. Kijk ook op onze Werken-bij-site: werkenbij.4ng.nl. Wie weet tot gauw!

of

4NG