Werkstudent back-end developer

Functieomschrijving

Over ons

Binnen de samenwerking met onze klanten vervult Netvlies de rol van online business partner. Meedenken, richting geven, inspireren… daar ligt onze kracht. En dat zijn ook de eigenschappen die we graag bij je terug zien. Je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen.

Bij Netvlies krijg je volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Je hebt binnen ons bedrijfsmodel zonder managers alle ruimte om je rol naar eigen inzicht in te vullen.


Over de rol

Als werkstudent back-end developer bij Netvlies kun jij naast je studie bijverdienen met hetgeen waar jij zo gepassioneerd over bent: back-end development. Met de begeleiding van inhoudelijke experts, zet jij de eerste stappen in jouw carrière.

Met je probleemoplossend vermogen en klantengerichtheid in om onze klanten een oplossing van hoge kwaliteit te bieden. Door bugs te signaleren en op te lossen, vragen van klanten te beantwoorden, eigen werk nauwkeurig te testen en klein meerwerk en beveiligingsupdates door te voeren, zorg jij ervoor dat alle websites blijven lopen als een kievit. Je maakt je eigen tijdinschattingen en planningen, waardoor het jou de nodige flexibiliteit geeft die je als student nodig hebt.

Daarvoor bieden wij..

een diverse, flexibele rol met veel groeimogelijkheden in een hechte organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden. Bij Netvlies werken we vanuit talent.

We zetten je graag in je kracht en focussen op het ontwikkelen van competenties waar je aanleg voor hebt. We geloven in de talenten van onze collega´s en dat talenten zich ontwikkelen door begeleiding en samenwerking. Daarnaast geloven we dat je je talent pas echt (verder) ontwikkelt als je kunt, mag én wilt. Talentontwikkeling draait niet alleen om beschikken over de juiste kennis en tools, je moet jezelf ook verder willen ontwikkelen. Daarom heb je bij ons zelf de regie over je ontwikkeling en carrièrepad.

Dat hoef je natuurlijk niet helemaal alleen te doen. We bieden verschillende vormen van ondersteuning, bijvoorbeeld feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies. Bovendien zijn we een hechte club collega’s die elkaar helpt groeien, op inhoudelijk én persoonlijk vlak. Ook na werktijd trekken we graag met elkaar op. In onze stamkroeg Dok19, op het sportveld, aan de BBQ of tijdens onze legendarische personeelsuitjes.

Functievereisten

Korte check: Jij..

  • een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden;
  • persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk als belangrijke kernwaarden binnen de organisatie;
  • flexibiliteit: Je bepaalt je eigen uren en werkplaats; thuis, op kantoor, op vakantie of op de maan werken: het maakt ons niet uit!
  • een eigen laptop met operating system naar keuze;
  • zodra het weer kan: Een eigen werkplek in het centrum van bourgondisch Breda met gratis lunches en gezellige (online) borrels;
  • een jong, innovatief en vooral gezellig team van collega's om veel van te leren, mee te werken, en na werktijd iets mee te drinken;
  • afhankelijk van je skills en ervaring een goed salaris tussen de €1.800 en €2.300 (uitgaand van 40 uur).

Enthousiast? Bekijk de volledige vacature op https://vacatures.netvlies.nl/werkstudent-back-end-developer