Skip to content

Werkstudent back-end developer

Nederland, Noord-Brabant, BredaNetvlies

Functieomschrijving

Heb jij een uitgesproken mening en weet je die goed over te brengen? Sta jij te popelen om aan de slag te gaan bij een bedrijf dat open staat en volop ruimte biedt voor nieuwe initiatieven en ideeën én spreekt het werken zonder managers jou aan? Lees gauw verder.


Wie zijn wij?

Netvlies is een digitaal bureau dat zicht specialiseert in strategie, technologie en marketing. Wat we precies doen? Heldere, transparante en haalbare adviezen geven die we in co-creatie met onze klanten uitwerken. Samen werken we stapsgewijs richting een organisatie met een breed gedragen toekomstvisie en effectieve digitale oplossingen. We zijn daarin zowel consultant als developer, waardoor we grote ambities kunnen combineren met nuchter verstand. We vragen klanten het vertrouwen om onbegrensd te dromen en blijven eerlijk over de haalbaarheid. 


Netvlies is onderdeel van 4NG, een full-service bureau netwerk dat bestaat uit 9 bureaus: Bright Alley, theFactor.e, Bikkelhart, Netvlies, Brainbrothers, Nextfields, PossibilIT, 4net en Arlanet. Met ruim 300 gedreven specialisten aan boord heeft 4NG ieder specialisme onder één dak. En daarmee worden alle facetten van de digitale klantreis aangepakt. Wat 4NG jou belooft? Regie over je toekomst. Dat je doet waar je in gelooft. 4NG maakt graag plaats voor talent dat impact wilt maken, vooral op hun eigen manier. Will you own your future?


Wat ga jij doen?

Als werkstudent back-end developer bij Netvlies kun jij naast je studie bijverdienen met hetgeen waar jij zo gepassioneerd over bent: back-end development. Met de begeleiding van inhoudelijke experts, zet jij de eerste stappen in jouw carrière. Met je probleemoplossend vermogen en klantengerichtheid in om onze klanten een oplossing van hoge kwaliteit te bieden. Door bugs te signaleren en op te lossen, vragen van klanten te beantwoorden, eigen werk nauwkeurig te testen en klein meerwerk en beveiligingsupdates door te voeren, zorg jij ervoor dat alle websites blijven lopen als een kievit. Je maakt je eigen tijdinschattingen en planningen, waardoor het jou de nodige flexibiliteit geeft die je als student nodig hebt.

Vereisten

Wat krijg je van ons?

  • Een diverse, flexibele rol.

  • Doorgroeimogelijkheden binnen de 4NG groep.

  • Een aantrekkelijk salaris.

  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en creativiteit.

  • Een bedrijfsmodel zonder managers: regie over je ontwikkeling en carrièrepad.

  • Feedback van je omgeving, trainingen en coachingsessies.

  • Een toplocatie om op te werken.

  • Gezonde lunch van ons Marij.

  • Ontzettend leuke borrels, bedrijfsuitjes, bootcamps en verrassende extraatjes.

  • En tot slot, een hele hoop leuke collega’s!


Zin om aan de slag te gaan?

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Solliciteer online en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.  Bekijk de volledige vacature op https://vacatures.netvlies.nl/werkstudent-back-end-developer.

of